Jdi na obsah Jdi na menu
 

STŘELEC (23.11-21.12)

10. 4. 2011

Jak poznáme STŘELCE

Rozpoznat toto znamení skutečně není těžké. Jděte na jakýkoliv večírek a podívejte se do středu nejživějšího hloučku. Vidíte tamtoho chlápka, co tam spokojeně sedí? Právě řekl něco netaktního, ale ještě o tom neví. Až mu to dojde, bude vypadat trochu zmatený - a skupina okolo něj ho bude probodávat očima.

Střelec k vám přijde, dá vám přátelskou herdu do zad a roztáhne ústa v úsměvu. Potom na pozdrav pronese poznámku typu: "Jak to, že ve svém pokročilém věku vypadáš tak mladě?" Nebo: "Ten rolák ti sluší. Měla bys ho nosit pořád. Aspoň ti zakryje tu dvojitou bradu." Po tak veselém přivítání se stále bude zářivě usmívat, zatímco vám možná úsměv poněkud vyprchá ze rtů. Chvíli mu bude trvat si uvědomit, co řekl, že jste hned zaujali obranné postavení, a ještě déle pochopit proč. Potom se pokusí to vysvětlit. Zachovejte klid. Bude to ještě horší.

Páni, copak jste nepochopili, co tím mínil? Myslí si, že je báječné, že vypadáte na dvacet pět, když je vám ve skutečnosti osmatřicet (což je o šest let více než vám doopravdy je). Pokud jde o dvojitou bradu, spousta lidí ve vašem věku má lalok pod bradou. Ale je vidět jenom ze strany. Víte, když otočíte hlavu. Jenom se nedávejte fotit z profilu.

Poté, co vám pečlivě osvětlí své slovní invektivy, rozjařeně odkráčí a bude si pohvizdovat melodii z nejnovějšího broadwayského muzikálu. Jestliže ho při příštím setkání utnete hned ze začátku, bude zničený a zmatený. Nemá smysl se zlobit nebo cítit rozpaky. Střelec v sobě nemá ani špetku zlomyslnosti. Vychrlí své šokující soudy s naprostou nevinností. Rovněž mu uniká, že když se to snaží napravit, napáchá ještě více škody. nesuďte ho příliš tvrdě. Myslí to dobře. Ne že by potřeboval váš soucit - nebo můj. Pod jeho netaktními způsoby se skrývá výjimečný chytrost a vysoká úroveň. Jedinečná kombinace důvtipu, inteligence a nevyčerpatelné energie je zárukou Střelcova úspěchu.

Typický Střelec má dobře tvarovanou lebku a vysoké, široké čelo. Mají upřímný spokojený výraz, který inspiruje přátelství a výměnu zkušeností, a rychlé pohyby. Často dělají rozmáchlá gesta, která mohou působit energicky a dramaticky, ale nemusejí být vždy elegantní. Jeho oči jsou jasné a čilé jako očka vlaštovky a blýskají se v nich jiskřičky svěžího humoru.

Obvykle jsou neposední. Neradi klidně sedí nebo stojí. Jsou na první pohled nápadní, zejména zjevnou sebejistotou a opovrhováním konvencemi. Při chůzi vypadají, jako že skutečně jdou za nějakým cílem. Nic je nezastaví ani neznejistí.

Vášnivě miluje zvířata. Vzrušuje ho riziko, miluje rychlost. Rád cestuje.

Mezi legendární neomaleností Střelce a brutální pravdou Štíra je rozdíl. Štír si je při vyslovení pravdy zcela vědom jejího účinku, ale přesto odmítá jakýkoliv kompromis. Střelec naproti tomu nemá ponětí, jaký bude účinek jeho nutkání být upřímný. Štíra stěží hryže svědomí ohledně ran, které jeho výroky způsobí. Pro něj je pravda pravdou, a pokud ji nemůžete snést, nemáte si o ni říkat. Když však Střelec zjistí, že se vás opravdu dotkl, je zdrcen vlastním nedostatkem ohleduplnosti. Člověk by byl málem dojatý, kdyby ho to tak nerozčilovalo. U Střelce platí doslova co na srdci (a v mysli), to na jazyku. Chceš-li pravdu, jdi za Střelcem.

Většinu času je typický Střelec šťastný a společenský, ale pokud někdo zneužije jeho přirozenou přátelskou povahu nebo se mu bude chtít dostat příliš k tělu, může najednou vzplanout jako papír. Obvyklá je u něj i vzpoura proti autoritě a konvenční, strnulé společnosti. Střelec nikdy neprchá z boje ani nevolá o pomoc.

Hrdí a smělí Střelci nesnesou obvinění z nepoctivosti. Nespravedlivé obvinění nebo pohana v nich vzbudí spravedlivé rozhořčení, ale po obzvlášť zuřivém výpadu cítí výčitky a snaží se smířit. Udělají vám takový monokl na oku, že skončíte v nemocnici, ale příští den vás patrně zasypou květinami a soucitem. Střelec zpravidla nejdřív mluví a jedná a potom teprve zvažuje následky.

U typického naivního, statečného a optimistického Střelce si vždy všimnete čehosi dětského. Odmítá se smířit s vážností života, i když někteří se v pozdějších letech dopracují k zodpovědnosti s obdivuhodnou svědomitostí. Přesto nejsou s tímto břemenem nikdy doopravdy šťastní. Jejich povaha se brání jakémukoliv omezení, což může přivodit i vážnou nemoc.

Citlivé oblasti jsou kyčle, plíce, játra, ruce, ramena, střeva a nohy. Nemoci se podřizují neradi a obvykle se uzdraví v překvapivě krátké době. Život málokdy donutí tyto lidi k permanentní porážce. Věří, že zítřek bude lepší než včerejšek, a dnešek je už tak docela zajímavý. Špatná nálada zmizí dřív, než mají mraky příležitost zakrýt slunce.

Každý Střelec je svým způsobem hazardní hráč.

Jak ostýchaví, tak průbojní jedinci si nenechají ujít milostný románek, do kterého se vrhají bez rozmýšlení, avšak často se zastaví, když padne slovo svatba. Začnou se rozmýšlet a nezřídka udělají chybu právě po pečlivém zvážení. Ačkoliv jsou v lásce vřelí a obdivuhodní, není lehké je polapit.

K nejnepříjemnějším rysům některých Střelců patří skon k výbušnosti, láska k přemíře jídla a pití, jež může vést k obezitě nebo alkoholismu, duševní brilance zakalená sžíravým sarkasmem nebo extrémní výstřednost a neschopnost udržet tajemství.

Tito lidé mají tendenci rychle měnit témata. Přestože existují Střelci, kteří mají ryzí smysl pro humor, je zajímavé, že když většina z nich vykládá vtip, špatně si ho načasují a nakonec zpackají pointu.

Jsou často roztržití, neustále ztrácí rukavice, klíčky od auta, peněženky, zapomínají, kam dali kabát.

Střelec nedokáže úspěšně použít lež. Nikdo mu nevěří ani minutu. Podvod je pro něj nepřirozený, a když se o něj pokusí, zpravidla to rychle a spolehlivě vyjde najevo. Vždy se mu vyplatí držet se pravdy a nechat věcem volný průběh.

Pro Střelce je život v skrytu duše cirkus a on je klaun, který skáče obručí v nebesky modrém kostýmu. Jeho povaha velkorysého idealisty je radostná a veselá, ať je statečný nebo nesmělý.




Planetární vládce: Jupiter
Živel: oheň
Barva: fialová
Část těla: játra a stehna
Životní období: konec zralosti
Roční období: konec podzimu
Doplňující a protikladné znamení: Blíženci
Zodiakální funkce: rozptyl, expanze, rozšiřování

 

Muž STŘELEC

Idealistické nadšení a zvídavost muže Střelce jsou nakažlivé. Přirozeně se jeho nevinná nevázanost může trochu vymknout z ruky. Například když vás v okamžiku bláznivého zbrklého veselí vyhodí do vzduchu - a zapomene vás chytit.

Budete si k němu muset proklestit cestu mezi těmi, kdo ho obklopují. Ale nebuďte pesimistická - protože tento muž je maximální optimista. Je tak optimistický, že kdyby mu nepřátelé poslali fůru hnoje, neurazil by se. Myslel by si, že prostě zapomněli přiložit koně.

V přesném slova smyslu není Střelec vágní snílek. Logika a nepřekonatelná zvědavost ho nutí tyto sny bedlivě prozkoumat. Pokud obstojí v této přísné zkoušce, pravděpodobně jsou stejně praktické jako šílené, i když svět ještě na ně nemusí být připravený. Jakmile se Střelec ujistí, že existuje drobet naděje na jejich vyplnění, vytáhne plechovky s barvami a natře své praktické sny s živou a odvážnou představivostí.

Tato obrovská imaginace může způsobit pád nebo krach. Ale štěstěna ho vždy včas zachrání. Tento muž má obvykle takové štěstí, až je to nechutné a nezákonné. S takovým štěstím je přirozeně optimista. Z ran osudu se rychle vzpamatuje. Hříchem muže ve znamení Střelce není úmyslná krutost, ale netaktnost a bezmyšlenkovitost.

Asi jste již zjistila, že jeho řeč je stejně přímá jako jeho symbolický šíp. Dovede vyslovit hrozné urážky, a jestli ho milujete, asi mu to často projde. Avšak máte právo se urazit, když na vás Střelec, kterého jste právě potkala, zírá svýma jasnýma bystrýma očima a poznamená, že jste právě ten typ, kterou by si muž vybral za milenku. Zrovna když se chystáte mu jednu vrazit, vykouzlí na tváři nevinný chlapecký výraz a vysvětlí vám s odzbrojující upřímností, že ve skutečnosti tím myslel, že ve středověku uzavírali králové a členové aristokracie výhodné sňatky. Proto byly jejich ženy často ošklivé a nudné, ovšem měly modrou krev. Naproti tomu jejich milenky byly vždy krásné a oslnivé, právě ten typ dívek, s jakými by se rádi oženili, kdyby platila jiná pravidla. To vás uklidní a dokonce začnete být trochu domýšlivá.

S tím upřímným, naivním úsměvem ani v nejmenším nepřipomíná svůdce. Vypadá spíš jako vedoucí skautů. Ale v milostných záležitostech se jako skaut nechová. Muž v tomto znamení žije svůj milostný život jen na povrchu, ale netají se s tím. (Koneckonců, když si odhrnete z uší romantické pavučiny, vzpomenete si, že řekl milenka. Neříkal manželka. Není král a nežijeme ve středověku.) Střelec hledá povrchní vztahy a někdy sklouzne až k promiskuitě. Občas jeho lumpárny zahanbí i Štíra a zahanbit Štíra už stojí hodně úsilí.

Vraťme se k jeho upřímnosti. Je to bezpečnější téma. Pokud jste dospěla k trpnému poznání, jak nestálé jsou přísahy ostatních mužů o věčné lásce, oceníte jeho pravdomluvnost. Dokonce sebou ani netrhnete, až vám poví, kolik měl známostí a co očekává od té s vámi. Vše jasně a logicky. Nikdy nevstoupí vědomě do manželství se lží v srdci nebo na rtech, ale může se zaplést do flirtování, které vyústí v nabídku k sňatku (od dívky, ne od něj), a bude muset běžet jako o závod, aby se vyhnul oltáři. Protože je trochu neohrabaný, může zakopnout a dívka ho polapí dřív, než unikne. V tom případě o tom popřemýšlí a zcela nelogicky se rozhodne, že když na něj zapůsobila v jednom směru - ať už tělesně nebo duševně, na tom nesejde - nakonec ho zaujme i v druhém. Poddá se, ožení se a tím zaseje sémě pro další rozvod. Když se Střelec octne v milostných osidlech, zdá se, že jeho obyčejné spolehlivé rozumné uvažování ho opouští.

Ženy si vztah se Střelcem často špatně vykládají a myslí si, že je vážnější, než ve skutečnosti je. Právě tato vlastnost ho nutí hledat pochybné známosti, i když mu jde třeba jen o platonické přátelství. Ale má štěstí a vždy se z toho nějak dostane. Nedá se popřít, že rád flirtuje, ale nehledá jenom sex. Má rád různorodost a duševní stimulaci. Pokud se na něj žena příliš upne, zatímco on hledá jen rozptýlení, pokusí se celou věc obrátit v žert. Jí však s největší pravděpodobností unikne pointa. (Vzpomeňte si, že vtipy Střelcům moc nejdou.) Mnozí si zvyknou svádět každou hezkou dívku,, někdy dokonce i starou ženu, která prodává na rohu noviny, nebo policistku. Pochopitelně žádný rozumně uvažující muž by vážně neflirtoval s policistkou, aspoň ne, když je tato ve službě, takže vidíte, že neopodstatněná podezřívavost Střelce rozčiluje. Máme-li být k němu spravedliví, většinou je jen žoviálně přátelský.

Jestliže ho chcete chytit, nebuďte podezřívavá. Musíte mu dát hodně svobody. Nevyptávejte se ho, neplačte, nevyčítejte ani mu nehrozte, že ho opustíte. Zahrňte ho volností. Představte si, jak osvěžující to pro něj bude. Pokud budete brát život ve stejném duchu jako on a přijímat lidi takové, jací jsou, splňujete základní požadavky stát se pro něj vhodnou ženou.

Milujte sporty. Jeďte s ním tábořit a vezměte s sebou svého bernardýna. Buďte velkorysá, přítulná, nadšená, ale dejte mu najevo, že vás také nemůže mít celou pro sebe. Dejte mu najevo, že máte svobodného ducha jako on. Tak vám jednoho kouzelného večera upřímně řekne, že jste vším, co od ženy potřebuje. Jakmile dojde tak daleko, povězte mu se stejnou upřímností, že vám také vyhovuje, ale že je čas se rozhodnout. Upozorněte ho, že ho máte tolik ráda, že byste dokonce přistoupila na sňatek, pokud vám slíbí, že nebude omezovat vaši svobodu. Jinak opravdu už nemáte čas s ním jezdit tábořit. Je to škoda, protože se k sobě tak hodíte, ale vždycky jste byla zvědavá, jaké by to bylo mít děti. Zařiďte, aby vám uprostřed tohoto rozhovoru zavolal bývalý přítel. Ledabyle přijměte návrh na schůzku přítomnosti svého Střelce. Až zavěsíte, zářivě se na něj usmějte a poznamenejte, že není důvod, proč byste nemohli zůstat dobrými přáteli. Potom ho pozvěte, aby vás doprovodil na sjednanou schůzku, aby nemusel posedávat doma sám. To by mělo zabrat.

Po svatbě zřejmě nebudete mít problémy s novými příbuznými, protože mnoho Střelců projevuje až šokující nedostatek zájmů o rodinná pouta. I těm, kdo mají rádi své rodiče a sourozence, se daří zachovávat zdravý odstup. Navštěvují je a projevují jim náklonnost, ale nikdy nepřipustí, aby příbuzní zasahovali do jejich soukromých záležitostí. Raději dohlédněte na to, aby se vám do nich nepletli ani vaši.

Naučte se čelit jeho upřímnosti a věřte, že vás stále miluje, než abyste se honila za falešnými pomluvami. Buďte stejně praktická v citové oblasti jako on. Budete překvapená, jak silná láska může vzejít na tak upřímné půdě. Pravda má schopnost upevnit trvalost vztahu.

Střelci nesnášejí sklíčené ženy, které se jim věší na krk a nejsou dobré společnice. Bude hrdý na všechny vaše mimořádné schopnosti, takže byste se měla pokusit jednu či dvě mít. Hodně čtete a buďte připravená hájit pár jeho ideálů, hlavně těch ztracených.

Také se připravte na kritiku, která bude často bolestně postrádat takt. Ale na to už byste měla být zvyklá. Přejmděte to. Budete mít dost práce napravovat škodu u jeho přátel.

S dětmi si užije víc, až budou větší, protože s miminy a batolaty si neví moc rady. Otcové v tomto znamení berou děti na výlety a různé akce venku. Často víc tíhnou k chlapcům a sdílejí jejich sportovní záliby, ale k dívkám jsou něžní. Pro děti bude Střelec víc kamarádem než otcovskou autoritou. Čím budou starší, tím víc si s ním budou rozumět. Čas od času je může vyvést z míry jeho otevřenost, a to když budou potřebovat soukromí. Mladické vylomeniny tohoto otce spíš pobaví než rozzlobí, ale právě jeho tolerance drží děti na uzdě. Pravděpodobně bude přísný, když budou lhát.

Střelec myslí srdcem i hlavou zároveň. Není vždy moudrý. Někdy je bláznivě odvážný. Občas zakopne a upadne, ale vstane a pokusí se znovu. Odpustíte mu však skoro všechno, protože osvobodí vaše srdce nejlepším dárkem - upřímnou láskou

 

Žena STŘELEC

Neříká vždycky věci, které chcete slyšet. Většinou se vám při jejích pozoruhodných, kategorických výrocích a zahanbujících otázkách naježí vousy. Ale čas od času řekne něco tak výjimečného a nádherného, že se vám bude chtít zpívat...

Asi budete potřebovat příklad. Scéna: kavárna. Právě jste sebral kuráž jí říci, že ji milujete, ale než to vyslovíte, podívá se na vás bezelstnýma modrýma očima - nebo hnědýma - a zvědavě se zeptá: "Nevadí ti, že jsi tak malý? Nemáš z toho neurózu nebo něco takového" Zatímco lapáte po dechu a snažíte se chlapsky vzpamatovat, dodá: "Neměl by sis z toho dělat hlavu. Hodně mužů bylo malých. Jako Napoleon. Nebo Fiorello LaGuardia." Tím to ještě dorazí, ale než máte příležitost odkráčet s myšlenkou, že žádná žena si nikdy víc nezasloužila tak negalantní chování, zasněně pronese: "Nesnáším chlapy, kteří jsou jak bidla. Ty jseš dokonalý. Všimla jsem si, že když jsme sem dneska šli, že se k sobě výškou perfektně hodíme."

Posaďte se. Nikam nejdete. Zůstanete hodně dlouho. Přátelská a upřímná dívka Střelec právě dobyla vaše srdce svým osobitým, zvláštním kouzlem. Vždy bude trochu prostořeká, protože vidí svět přesně takový, jaký je, i když má na nose ty směšné růžově zabarvené brýle. Musíte uznat, že má velký talent. Leckdo nedovede posoudit každou situaci jasně a logicky a přitom si zachovat šťastnou víru, že se vše zlepší, nebo se rozhodnout přijmout věci takové, jaké jsou.

Ženy v tomto znamení jsou nezdolné optimistky. Tato dívka vám nikdy nezalže. Někdy si budete přát, aby to bývala udělala. Ale nekřičte na ni. Urazíte ji a ona sama je také poněkud vznětlivá. Dívky narozené ve Střelci jsou známé svými záchvaty vzteku.

Tyto dívky jsou velice nezávislé a obě pohlaví jsou podivně lhostejná k rodinným poutům. Možná je to proto, že tolik cestují a nedostanou se domů tak často, aby svou rodinu opravdu dobře poznaly. I když cestují jenom do kina nebo na návštěvu přítelkyň, pořád jsou neklidné a v pohybu.

Pokud po ní něco chcete, požádejte ji. Nenakazujte jí to. Ocení, že ji chráníte, ale nechce, abyste jí poroučel. Ani její matce to neprojde. Ale pozor - také tyto dívky nemají rády slabochy.

Mnoho dívek si plete přátelství s láskou a naopak. Patříte-li k těm staromódním mužům, kteří u žen dávají přednost vyhýbavosti a stydlivosti, raději byste se měl ohlédnout po jiné partnerce. Tato mladá dáma jedná s muži chytře a otevřeně a nebude s vámi hrát hloupé hry typu: "Hádej, co cítím!" nebo: "Hádej, co si myslím!" Co cítí a co si myslí je identické s tím, jak jedná a co říká. Její neomalenost pochopitelně způsobuje nedorozumění a nejednu ostrou hádku, natož raněné city, ale to nepokoří jejího ducha. V krizi jí přispěchá na pomoc hrdost a umožní jí vydávat své trápení za největší vtip sezony. Uvnitř sice patrně roní slzy, ale při odpovědi na otázky přátel ohledně rozchodu s partnerem projeví takový důvtip, že dojdou k závěru, že celá záležitost pro ni byl jen nezávazný flirt. Netuší, že ona zatím každou noc smáčí polštář slzami a ptá se sama sebe, co nevhodného mohla ten zatracený večer říci. Možná to bylo tehdy, když jí volal a ona mu řekla, aby k ní do bytu nechodil, protože "se musí věnovat muži, který má nějaké problémy." Ten muž byl ve skutečnosti její švagr, ale to mu nějak zapomněla sdělit, jelikož Střelci mají zvláštní zvyk vynechávat jádro problému. Proč by mu měla něco vysvětlovat? (Všechny Střelce popadne spravedlivý hněv, když je zpochybňována jejich bezúhonnost.) Nebo to mohlo být, když se jí zeptal, jestli by jí nevadilo, kdyby s nimi šla do kina jeho mladší sestra, a ona vyhrkla: "Doufám, že to neznamená, že se kolem nás bude pořád motat, až se vezmeme." Třeba tu dívku měla opravdu ráda, ale přirozený strach Střelců z příbuzných, kteří by mohli omezovat jejich svobodu, vyprovokoval tento nepromyšlený výrok. Nyní se jí stýská po jeho sestře stejně jako po něm, ale je příliš pozdě vysvětlovat, co tím mínila. Kromě toho by to nikdo nepochopil.

Pár takovýchto zkušeností v neprobádaných uličkách milostné oblasti, kdy neví, kde nebo proč může najednou vyšlehnout oheň, a bojí se, že se spálí ji může změnit. Bude předstírat, že je nad věcí, a nikdy nebude schopná brát někoho vážně, ze všeho nejméně sebe samu. Bude otevřeně flirtovat, ale bez úmyslu trvalého vztahu, a vyslouží si pověst chladné, necitelné ženy.

Přestaňme se zaobírat promiskuitou a zaměřme se na manželství. Stejně jako muže v tomto znamení ji představa manželského svazku trochu děsí. Budete muset použít nějakou lákavou návnadu, aby ji spolkla (to znamená, aby přijala vaši nabídku). Ve vztahu k mužům je bezstarostná a nekonvenční. Protože se vůči vám považuje za rovnocennou, možná bude napodobovat vaše chování a také nosit váš svetr. V srdci je důvěřivé dítě. Je tak naivní, že se stává velice zranitelnou vůči svůdcům, podvodníkům a snobům (zajímavé je, že se to týká jen milostné aféry). Je bystrá, inteligentní a schopná se v případě potřeby o sebe postarat. Ale srdce má bezbranné. Dost často dojde k úhoně.

Vzhledem k laxnímu přístupu k milostným věcem a zdráhavému postoji k manželství možná nabudete dojmu, že postrádá citlivost. Ale moc se pletete. Při sledování smutných filmů prolije potoky slz a bude číst poezii se zamlženýma očima. Patrně schovává každé psaní, které od vás dostala, zbytky květin, které jste jí koupil v dešti, a lístky z hokejového utkání, kde vás poznala.

Její pohyby můžou být trochu neohrabané a může působit roztržitě.

Pokud jde o její talent hospodyně, buďte statečný. A trpělivý. Tyto dívky nudí být připoutané k domácím pracem. Sotva ustelou postel, už se zase rozestýlá. Člověk by si myslel, že by ta zatracená věc mohla pár dní vydržet urovnaná, když to dalo tolik práce uhladit prostěradla. Nenávidí to vší silou. Ovšem až bude mít svůj vlastní domov, zřejmě tuto nelibost spolkne. Pokud si však můžete dovolit pomocnici, rozhodně jí nepohrdne. Pokud ne, bude se urputně snažit udržet dům v pořádku, aby byla sama sebou, potřebuje být obklopena krásou a čistotou. její vaření? No, člověk nikdy neví. Asi bude lepší, když se o víkendech budete stravovat v restauraci. Zvládne-li slušná jídla v týdnu, nemůžete od ní čekat zázraky i v sobotu a v neděli.

Její nálady mohou být hrůzostrašné, ale jsou řídké a netrvají dlouho, takže si jich sotva všimnete. Když je opravdu raníte, dovedou být hořce sarkastické. Ale zapomenou, co řekly, ještě než dokončí větu, a nepochopí, proč se tím zaobíráte. Střelec se nehodí pro přemítavého melancholického muže. Z tísně a pesimismu se jí může udělat fyzicky špatně.

Děti ji pravděpodobně budou zbožňovat. Bude jejich kamarádka, která si s nimi bude s potěšením hrát. Jakmile překoná počáteční strach z odpovědnosti, zvládne denní přebalování a koupání se zručností zdravotní sestry. Pokud přežijí její nemilosrdnou pravdomluvnost, vyrostou s přesvědčením, že je to nejlepší starší sestra, jakou dítě může mít. Jejich charakter bude poznamenán matčinou otevřeností a poctivostí.

Budete v ní mít roztomilou hostitelku. Nikdo nedovede tak příjemně bavit hosty jako žena Střelec, a to dokonce ani její sestry ve Lvu. Její milá, otevřená, přátelská povaha dává lidem pocit, že jsou vítán. Střelec okamžitě prolomí led i v nejškrobenějších záležitostech, přestože se přitom často zvedne pár obočí.