Jdi na obsah Jdi na menu
 

Knížky, do kterých byste se měli podívat

Celým životem mě provázejí knihy. Miluji jejich vůni, jejich příběhy. Jsou to přátelé, ke kterým se ráda vracím a poznávám zároveň i ty nové. 

Ráda bych Vám doporučila pár knih, které mají ezoterickou tématiku a do kterých byste se měli někdy určitě podívat ... pokuď jste tak už neučinili :-)

 

knihy.jpg

 

Základní kniha o reiki - Walter Lübeck

Opravdu základní kniha o reiki. Začátečníkům doporučuji. Obsahuje základní rady, jak s reiki pracovat, plus několik málo doplňových věcí (např. práci s drahokami, vůněmi)

 

Průvodce reiki - Diane Steinová

Podrobnější učebnice reiki. Pro ty, kteří se chtějí dozvědět více informací.

 

Žádná setkání nejsou náhodná - Kay Pollak

Sympatická knížka (dle autora Rychlokurz), který čtenáře naučí novým způsobem, jak vylepšit okolní prostředí. Díky uvědomění si souvislostí a toho, co člověk dělá, jak to vnímá a jeslti si třeba něco bere osobně či nikoliv.

Kniha vypráví o tom, jak se setkáváme s jinými lidmi a jak skrze toto poznání rosteme.

 

Čtyři dohody - Don Miguel Ruiz

Kniha moudrosti starých Toltéků. Praktický průvodce osobní svobodou. Čtyři dohody, které by člověk měl v životě dodržovat. - Nehřešte slovem - Neberte si nic osobně - Nevytvářejte si žádné domněnky - Dělejte vše tak, jak nejlépe dovedete.

Od tohoto autora určitě doporučuji i další knížky: Pátá dohoda; Láska, vztahy, přátelství

 

Miluj svůj život - Louise L. Hay

Knížka, kterou by si měl přečíst každý. O našem, vašem životě. O pozitivní energii, na kterou spousta lidí zapomíná. Provází ji spousta praktických cvičení.  Doplňkově vyšla i praktická kniha Miluj svůj život.

Velice zajímavé - Pravé příčiny nemocí

Od této autorky mohu dále doporučit knížky: Síla ženy, Uzdrav své tělo

 

Celestinské proroctví - James Redfield

Tato kniha je psaná pomocí příběhu, skoro až detektivního. Vypráví o hledání 9.proroctví, které lidem mohou změnit život. Jedno po druhém Vám mění život, pomocí vhledů. Přečtením této knihy člověk pochopí jak vnímá svět a jak by se dal vnímat lépe.

Autor napsal pokračování příběhu ve dvou knížkách: Desáté proroctví a Tajemství Shambally


Poselství od protinožců - Marlo Morganová

Kniha opět napsaná pomocí příběhu cestopisného charakteru. Hlavní hrdinka se dostává mezi domorodce, kteří putují pouští. Pomocí této cesty se člověk dostává ke svému nitru a posouvá se na cestě osobního růstu o mnohem dál.


Pozemští andělé - Doreen Virtue, Ph.D.

Připadáte si, že jste odlišní? Zkuste se podívat do této knížky. Dle úvodního testu se možná dozvíte, že patříte mezi pozemské anděly. Já sama jsem se v jedné skupině našla a trošku mi to osvětlilo některé situace v mém životě.

Od stejné autorky vychází spousta knih o andělích: Léčení s anděly; Tvůj život ve světle; Poselství andělů


Sluneční znamení - Linda Goodmanová (zde)

Tuto knížku doporučuji pokuď hledáte něco o znameních zvěrokruhu. Linda Goodmanová je popisuje velice dopodrobna, trefně a velice výstižně. Opravdu to u hodně případů sedí :-)

Od stejné autorky vyšly další knížky: Znamení lásky

 

Andělé v mých vlasech - Lorna Byrneová

Autobiografický příběh Lorny Byrne, která už od mala komunikuje s anděly.